sábado, 15 de marzo de 2008

Caseta de xocolata

Estreno blog amb feina de l'any passat. Però és que amb el Martí per casa enguany em falta temps. Aquesta és la figura de xocolata que vaig fer per les meves filloles.
  • Xocolata negra (72% de cacau)

  • Xocolata blanca

  • Per adornar: anissets de colors, fideus de xocolata,...
Calentar la xocolata negra fins a 95ºC i refredar-la fins a 32ºC. És en aquest moment que s'ha d'estendre a sobre de paper vegetal i deixar-la refredar. Triga unes hores, jo la deixo reposar tota la nit. Després amb la punta d'un ganivet es retallen les formes que es volen. Per unir les parets i la teulada de la caseta, només cal desfer una mica de xocolata i amb un pinzell pintar la zona a unir.
Per la xocolata blanca no cal patir per les temperatures. Simplement desfer-la al microones i estendre-la igual que la xocolata negra.

1 comentario:

eva_yam dijo...

estàs feta una artista!! deu ni do!! això si q es saber fer postres!! felicitats!!!!