domingo, 30 de marzo de 2008

Brownie de xocolata

Avui ha estat l'aniversari de la meva mare. Hem pujat a Flix per celebra-lo i he fet un brownie de xocolata amb cobertura de xocolata i flors de crema de mantega per adornar-lo. La recepta del brownie també l'he treta del blog de la Gemma. El blog d'aquesta noia em té enganxadíssima. La cobertura de xoco l'he fet seguint la recepta del llibre bàsic de la Thermomix i la crema de mantega d'un llibre que m'he comprat de decoració de pastissos: The Home Guide to Cake Decorating, de la Jane Price. Un llibre per caure't la baba. Aquests anglosaxons són els reis de les decoracions de pastissos. Les roses les vaig veure fer en un vídeo del You Tube. Les dones que les feien hi tenien la mà trencada i semblava bastant fàcil. Suposo que requereix molta pràctica, com tot.

Cobertura de xocolata

- 25 g d'oli de girasol

- 150 g de xocolata de postres

Posar l'oli a la Thermomix 4 minuts, a 80ºC, velocitat 1. Afegir la xocolata a pedaços i programar uns 30 segons a velocitat 2.

Crema de mantega

- 125 g de mantega tova

- 250 g de sucre de llustre

- 2 cullerades d'aigua bullint

Posar la papallona a la Thermomix, afegir la mantega i el sucre i batre 2 minuts a velocitat 3 i 1/2. Afegir l'aigua bullint i batre una miqueta més. Posar la crema a la nevera i refredar una mica fins que agafi la consistència necessària per poder fer les roses. Segons la recepta la crema es pot congelar i aguanta 3 mesos.

No hay comentarios: